5 tips som hjälper dig med bloggandet

Här kommer lite bra tips på saker som gör att din blogg drar till sig mera läsare!
 
1. Stora och skarpa bilder! Jag gillar att läsa bloggar som lägger upp stora bilder. Ca 700-800px i storleken. Och gärna skarpa bilder. Det är så mycket roligare att läsa då! linnahlborg.se är ett bra exempel!
2. Bilder i varje inlägg! Någonting som jag också tycker är viktigt är att lägga ut MINST en bild i varje inlägg. Det är tråkigt att bara sitta och läsa text liksom..
3. Felstavning och förkortningar! Det är INTE kul att sitta och läsa en slarvig text fullt med stavfel och massa förkortningar. Jag tycker man kan skriva osv, m.m men om man sitter och läser en text där det står "d va iaf kul" hela tiden är det inte så skoj längre.
5. Vara dig själv! Jag vet att alla tjatar om det men försök inte vara perfekt och lägga ut bild på dina ben i täcket med en talrik med frukt, choklad och en serie på datorn klockan 06:30 på måndagmorgon när skolan börjar 40 minuter senare och skriv att livet leker. Nejmen ni förstår vad jag menar;) Var dig själv och lek inte perfekt!
 
 

Postat av: Friskey

Bra tips, verkligen! Hatar också när folk skriver olika förkortningar för oftast så har ju varje stad eller stadsdel sina egna slangord och förkortningar och resten av svenska folket fattar ingenting..

sv: tack! Det är en blandras, hälleforsare och norrbottenspets! :)

2013-09-18 @ 14:19:10
URL: http://friskey.horseworld.se
Postat av: Annika

SV: tackar så mycket :D

2013-09-18 @ 16:21:27
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Annis

SV: Det är vanlig varm choklad med grädde bara! :)

2013-09-18 @ 17:27:44
URL: http://annnaiz.blogg.se/
Postat av: Cathie | Equest Photography

Bra tips :)

2013-09-19 @ 09:43:41
URL: http://equestfoto.se/blog



Ditt namn
Kom ihåg mig?

Skriv din E-postadress här (våran hemlis)

Blogg/Hemsida

Behandla andra som du själv vill bli behandlad♥